Miss it already

Balett
Är så glad att jag fann Angelica på vår balettlektion för ett år sedan. Vi må vara varandras motsatser i livet men när det kommer till balett så delar vi den passionen tillsammans. Hon får baletten ännu roligare. Jag gillar den här bilden, den fångar verkligen vår vänskap. Våra armar bildar formen av ett hjärta ♥ För kärleken vi delar för baletten.

I’m so happy that I found Angelica on our ballet class one year ago. We may be each others complete opposites in life but when it comes to ballet, we share that passion together. She makes ballet even more fun. I like this picture, it really captures our friendship. Our arms form the shape of a heart ♥ For the love share for ballet.

One thought on “Miss it already

  1. Så otroligt glad över att få dela detta med dig. Du är fantastisk och inspirerande. Ser fram emot fler terminer i ditt underbara sällskap!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.