More Christmas

Lussekatter
Jag fuskar lite nu – Jag fick nämligen en fråga i “frågestunds”-inlägget om jag kunde lägga upp mer tips och recept som rör julen. Eftersom julen bara är en vecka bort så ville jag inte vänta till söndag med att besvara den.

Min avsikt var att lägga upp mycket jultips och recept men jag har varken haft tid eller energin till det. Eftersom det är vår sista vecka innan jul nu så kommer jag att skapa tid för inläggen.

Jag hoppas att ni har gillat önskelistan, kanske har den gett er några idéer om vad ni ska önska er eller vad ni kan ge till era dansvänner.

I’m cheating a bit now – I got a question in the “question time” entry if I could post more tips and recipe relating to Christmas. Since Christmas is only one week away, I didn’t want to wait until Sunday to answer it.

My intention was to post many Christmas tips and recipe but I haven’t had the time or the energy. Since it’s our last week before Christmas, I’m going to make the time for it now.

I hope you’ve liked my wish list so far, maybe it has gave you some ideas on what you’re going to wish for or what you can give to your dance buddies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.