My Leotards

Leotard
Det här var min första balettdräkt, köpte den år 2011 och den är fortfarande som ny. Det är Capezio med BraTek [CC110]. This was my first leotard. I bought it back in 2011 and it’s still like new. The style is Capezio with BraTek [CC110].

Leotard
Jag köpte den här till vårshowen i april i år, min andra leotard. Från Capezio [CAD120]. I bought this for the spring show in April this year, my second leotard. From Capezio [CAD120].

Leotard
Det här är samma modell som min första leotard men i en annan färg, vilken jag älskar. This is the same model as my first leotard but in a different colour, which I love.

Leotard
Efter det köpte jag den här skönheten, Capezio [10318]. After that I bought this beauty, Capezio [10318].

Leotard
Jag älskar den här modellen också, har märkt att jag älskar höga skärningar (heter det verkligen så?). Modellen heter Capezio [CC123]. I love this model as well, I’ve noticed that I like high leg lines. The model is Capezio [CC123].

Leotard
Och mitt senaste inköp är samma modell i vitt. And my latest pursage is the same model in white.

Jag har inte ens insett att alla mina balettdräkter kommer från Capezio.

I haven’t even realized that all of my leotards are from Capezio.

2 thoughts on “My Leotards

  1. Jag har också leotards med hög skärning, men har problem med trosor.
    Har du några speciella trosor på dig på baletten eller hur gör du?
    För på dessa bilder ser jag ingen troskant nämligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.