Slow Relevés

Jag har skrivit om det här tipset tidigare men det var ett tag sedan och eftersom det var ett så bra och användbart tips så tänkte jag lägga upp en video om det.

Den här veckans tips är att göra riktigt långsamma relevéer så man har tid att verkligen pressa upp kroppen och vrida ut benen. Kom ihåg att spänna benen så att de är raka under övningen. Upprepa så länge du kan och kom ihåg att verkligen pressa ner tårna mot golvet och lyft upp kroppen.

I’ve wrote about this tip before but it was a while back and since it’s such a good and useful tip, I thought I’d post this video.

This weeks tip is to do really slow relevés so you have the time to really push your body up and turn out your legs at the same time. Remember to put tension on your legs so they stay straight throughout the exercise. Repeat as long as you can, remember to really push your toes against the floor and lift your body up.

Leave a Reply

Your email address will not be published.