Two Christmas Favorites

 Jag spelar upp de här låtarna om och om igen, jag kan inte sluta. Jag hoppas att ni alla vet vem Hayley Westenra är, hon är en av de absolut bästa sångerskorna på denna jord. Jag börjar tro att hon faktiskt är en ängel som går på denna jord med oss. Jag får alltid gåshud och ögonen tåras när jag hör hennes röst, hon är verkligen helt fantastisk.

Den andra låten gör mig glad, Kelly Clarkson är också en stor talang.

En lugn och vacker låt och en glad och julig! Njut!

I play these play over and over again, I just can’t stop. I hope you know who Hayley Westenra is, because she is one of the absolute best singers on this earth. I’m starting to believe that she actually is an angel who walks here with us. I always get the chills and tears in my eyes to her voice, she is truly amazing.

The other song makes me happy, Kelly Clarkson is a huge talent as well.

One calm and beautiful song and one happy and cheerful one! Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.