Wish 2

Hårnät
Varje dansare bör äga minst ett hårnät. Även om man inte har på sig dem på danslektionerna så är de riktigt bra vid nödfall när man verkligen inte har tid att göra en ordentlig balettknut. De är riktigt billiga också, ungefär £1 för en förpackning med tre nät. Bland annat Capezio säljer dem, klicka här för att köpa dem.

Every dancer should own at least one hair net, even if you don’t wear them every to dance class they’re good for emergencies, when you just don’t have the time to make a proper bun. They’re really cheap too, around £1 for a pack of three nets. Capezio sells them, click here to buy them.

Balettknut
Jag brukade ha hårnät på mina lektioner, innan jag lärde mig hur man gör balettknutar utan nät. I used to wear nets to class, before I learned how to do buns without nets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.