Wish 20

Balettkjol
Balettkjolar
Jag rekommenderar er verkligen att använda omlottkjolar på balettlektionerna, om ni inte redan gör det. Jag älskar omlottkjolar, som ni kan se. Jag köpte fyra nya i år och önskar att jag kunde köpa ännu fler.

Det jag gillar mest med omlottkjolar är att de framhäver midjan, ger en feminin känsla och hjälper dig att se till att höfterna är raka (istället för ett band). Dräktens kanter syns inte igenom heller, till skillnad från shorts.

Den lila, mörkrosa och mönstrade kjolen kommer från Capezio, den ljusrosa från Revolution och den svarta från Worktool.

I really recommend you to wear wrap skirts on ballet classes, if you don’t already. I love wrap skirts, as you can see. I’ve bought four new skirts this year and I wish I could buy more.

What I love about wrap skirts is that they accentuates your waistline, gives you a feminine look and helps you keep track of your hips so they are aligned (instead of a hip alignment belt). The edges of the leotard doesn’t show either, different from shorts.

The purple, dark pink and the patterned skirt are from Capezio, the light pink from Revolution and the black one from Worktool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.