Wish 24

Sleek Technique
Bilden tillhör Sleek Technique. Sleek Technique owns the picture.

Det här är den ultimata presenten och jag vill så gärna ha den! Det är bokstavligen talat den absolut bästa portabla balettstången jag har sett! Sleek Technique säljer den (för en tredje part [So Vita Vibe]) och jag har tittat med dem – de fraktar till Sverige (och resten av Europa)! Stången kostar £125 och fraktkostnaden är inkluderad i priset. Dock tillkommer en extra kostnad eftersom stången skickas från USA. Enligt Sleek Technique så brukar kostnaden hamna på runt £30, det är olika från land till land. Klicka här för att komma dit!

Tycker fortfarande att det är ett bra pris för den här balettstången. Ska se om jag lyckas få tag i en…

This is the ultimate gift and I want it so bad! This is literary the absolut best portable barre I’ve seen! Sleek Technique sells this barre (for a third party [So Vita Vibe]) and I’ve checked – they do ship to Sweden (and to the rest of Europe)! The barre costs £125 and shipping is included in the price. Althoug, there will be additional costs since the barres are shipped from the US. According to Sleek Technique, the costs usually end up around additional £30, it differs from country to contry. Click here to get there!

I still think it’s a very good price for this barre. I’ll see if I can get my hands on one…

3 thoughts on “Wish 24

  1. Jag tror att den även finns på amazon.com och där kostar den 107,99 (•7), det står också att det är gratis frakt men vet inte om de gäller till Sverige:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.