Wish 3

Capezio’s Vintage Whisper Collection är helt underbar! Jag skulle verkligen vilja vara ägare till de här dräkterna (jag har den sista – vilken jag älskar!). Har ni sett att Capezio uppfyller en önskning varje dag fram till den 24 december? Det bästa är att Vintage kollektionen är en av önskningarna som de uppfyller! Klicka här för att vara med (du behöver ha facebook).

Capezio’s Vintage Collection is just amazing! I would love to own these leotards (I have the last one – which I love!). Have you seen that Capezio grants a gift every day to December 24th? As a matter of fact, the Vintage Whisper Collection leotards are one of the wishes they grant! Click here to enter (you need a facebook page, EU residents only)

Capezio
Capezio
Capezio
Bilderna tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The pictures are owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)
Balett
Klicka på bilderna för att se mer information om dräkterna. Click on the pictures to get more information about the leotards.

One thought on “Wish 3

  1. I’m so frustrated I can’t enter the Capezio game ! 🙁 but I do hope you win 😉 these leotards are beautiful !

Leave a Reply

Your email address will not be published.