Wish 4

Capezio
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The picture is owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)

Det här är en perfekt julklapp, till dig själv eller en vän. Jag fick en fråga för ett tag sedan om ett band som visar om man har höfterna rätt placerade. Vissa dräkter har ett tillhörande band som är till för det men det finns inte så många sådana dräkter. Capezio säljer ett höftband som man kan ha till vilken leotard som helst. Ni hittar det här eller genom att klicka på bilden. De finns i tre färger, vitt, rosa och svart.

This is a great Christmas gift, for yourself or for a friend. I got a question a while back about a ribbon that shows if you have your hips placed correctly. Some leotards include a belt of this kind but there isn’t that many of them. Capezio sells a hip alignment belt that you can wear to any leotard! You can buy it here or by clicking on the picture. They come in three colours, white, pink and black.

Leotard
En leotard som har ett tillhörnade band är den här: CAD120B / One leotard that includes a belt is this one: CAD120B

3 thoughts on “Wish 4

    1. Det är bara ett band som man trär på, antingen från fötterna eller som en tröja (från huvudet). Den ska hjälpa till att se till att man håller höfterna raka under dansen, att man inte drar upp ena höften när man gör olika övningar 🙂 Kan absolut göra ett inlägg som visar med bilder, ska försöka hinna med det i helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.