Wish 8

Capezio
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The picture is owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)

Skulle verkligen behöva det här, jag använder tofsar med en metallbit och det är verkligen dåligt för håret. De här tofsarna kommer i olika nyanser också, vilket är bra! Kommer köpa några vid nästa beställning.

I really need this wish, I have elastics with a metal clip and it’s really bad for the hair. These come in different shades as well, which is great! I’m going to order some the next time.

3 thoughts on “Wish 8

 1. Hej! Jag fick en önskning uppfylld av Capezio och vann en leotard, kjol och en topp/kofta! Tänkte fråga dig angående storlekarna för Capezio, du verkar vara mycket bättre på det än vad jag är, då jag aldrig beställt från Capezio innan 🙂 Har mestadels S eller XS i vanliga kläder och funderar på att köra på S, är det bättre att gå en storlek upp eller en till? ( M isådanafall )

  Hoppas du också vinner!! <3

  1. Grattis till vinsten! 😀

   Det beror lite på hur lång du är, jag är 165 cm och har M i leotards, i kjol kan jag ha både Petite/Small och Medium/Large men där skulle jag nog ta Petite/Small (S). Samma med koftan (S).

   Storlekarna är riktigt krångliga i danskläder men om du är längre än 165 skulle jag nästan råda dig att ta L i leotarden. Du kan alltid maila dem och fråga, de är oftast snabba på att svara 🙂

   1. Tack! 😀 Bör nog också ha M isådanafall, är 162 men kurvigare, så det borde funka 🙂 Frågar för säkerhets skull, det kanske skiljer sig i vissa modeller, vad vet jag! Tack så mycket för hjälpen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.