Brygga – Bridge

Brygga
Jag gjorde bryggan på golvet för första gången igår, jag gör den alltid på sängen eftersom jag är rädd för att ramla i den. Det var ganska läskigt och jag måste erkänna att jag var nervös men jag gjorde det. Jag vågade knappt röra mig men jag gick upp och stod där ett tag och jag kunde gå ner utan några svårigheter. Det var länge sedan jag gjorde bryggan men den kändes ganska bra.

I did the bridge on the floor for the first time yesterday, I always do it on the bed since I’m so scared of falling in it. It was a little scary and I have to admit that I was nervous but I did it. I didn’t dare to move but I got up and stood there for a while and I got down without any difficulties. It’s been a long time since I did the bridge but it felt fairly good.

One thought on “Brygga – Bridge

Leave a Reply

Your email address will not be published.