My goals for 2015

Stretching

SplitJag kommer lägga fokus på min split och straddle i år istället för att försöka förbättra mina spagater (överspagater). Jag har fått en ny glöd när det gäller spliten eftersom jag äntligen har börjat se framsteg och stretchen känns lite bättre, eller, spliten gör det i alla fall. Har alltid hatat straddle och jag kan inte säga att jag gillar den mer nu.
I’m going to focus more on my middle split and straddle this year rather than trying to improve my front splits (over splits). I’ve got some new motivation now when I’ve actually started to see some progress and the stretches feel a bit better, well, the middle split does anyway. I’ve always hated the straddle stretch and I can’t say that I like it more now either.

Balett – Ballet

Balett
Utåtvridning, utåtvridning och utåtvridning. Mitt mål är att förbättra min utåtvridning och jag hoppas på en stor förbättring. Jag tror (eller vill tro) att straddle och split stretchingen kommer att hjälpa eller i varje fall gör det lite lättare att förbättra utåtvridningen. Utöver det är mitt mål att få bättre balans och bygga upp min styrka överlag.
Turnout, turnout and turnout. My goal is to improve my turnout this year, and I’m hoping for a big improvement. I think that the split and straddle stretch will help or make it some what easier to improve my turnout. Besides that my goal is to get a better balance and to build up my overall strength.

Kost – Foods

Mat
Jag ska återgå till mer hälsosam mat, äta mer grönt och frukt. Det har blivit alldeles för mycket fet mat, läsk och sötsaker under den senaste månaden. Min kropp mår inte bra av det och jag ska börja tänka efter innan jag äter något.
I’m going to get back to more healthy foods, eat more greens and fruit. It’s been way too much fatty foods, sodas and sweets under the last month. My body doesn’t like it and I’m going to think twice before I eat something.

Vad är era mål för 2015?
What are your goals for 2015?

One thought on “My goals for 2015

  1. Jag vill förbättra min utåtvridning i baletten, samt styrkan!
    Vill också komma ner i båda spagaterna(har redan en, men vill bli bättre och komma ner lättare!)
    Spliten vill jag givetvis också förbättra, dock får det ta sin lilla tid eftersom jag en gång i tiden skadade mitt ben och fote och har haft svårigheter med vigheter och styrkan pga. det, är så glad att jag ens kommit ner i en spagat!
    Baletten har hjälpt mig så mycket med att förbättra mitt ben och det känns så skönt att det faktiskt går om man vill!

Leave a Reply

Your email address will not be published.