Additional pressure

Stretch
Ett tips i den här stretchen är att trycka ner knäna närmare golvet med hjälp av armbågarna (eller händerna). Försök att få bröstkorgen närmare golvet, inte huvudet.

A tip in this stretch is to push your knees closer to the floor with the help of your elbows (or hands). Try to get your chest closer to the floor, not your head.

2 thoughts on “Additional pressure

 1. Hej! Tittar mycket på din blogg och blir väldigt inspirerad av din stretching! Jag vill också klara av “scorpio” eller vad det heter, och nu när du la upp dessa senaste bilderna att du faktiskt kan stå och hålla benet (vilket är såå coolt!), för innan har du mest fotat när du sitter på golvet med ett stretchband. Iallafall så är jag helt okej vig i ryggen men kan inte stå och hålla mitt ben, och jag undrar hur vig du är i ryggen om du står i brygga till exempel? Hade varit kul om du la upp en bild på det! Tycker det är svårt att se hur pass vig man måste vara i ryggen för att kunna hålla in benet på bilderna där du sitter, om du skulle vilja lägga upp en bryggbild hade det varit jättekul och snällt, och då hade jag kunnat jämföra lättare! Sedan undrar jag också hur du stretchar din rygg?

  Förlåt att formuleringen i denna kommentaren blev sisådär… Hoppas du förstår!

  Hoppas du får det bra på din resa! Kramar 🙂

  1. Hej! Ber som ursäkt för sent svar, hade svårt att svara på resan!
   Jag är ganska vig i nedre delen av ryggen men väldigt stel i övre delen (jobbar för fullt med det). Jag kan lägga upp en bild så fort jag känner att jag har tid, annars har jag i alla fall en “gammal” brygg-bild under kategorin “Söndagsstretch”, den är från förra sommaren.

   Jag stretchar den bakåt när jag sitter i spagat, sedan kör jag ganska mycket “Kobran”, när man ligger på mage och pressar upp överkroppen med händerna men låter lår och höfter stanna på marken. Kika som sagt in kategorin “Söndagsstretch”, där har jag de stretcher jag brukar göra.
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.