Back home in Örebro

Flyg
Jag är tillbaka i Örebro nu, kom hem kring 12:00, var tvungen att handla på en gång och göra lite lunch innan jag började packa upp. Måste börja med min promemoria för den här delkursen (vår tredje) nu, uppgiften kom inte ut förrän igår och då satt jag ju på flyget. Den ska nämligen vara inne på torsdag kl. 08:00!

Jag har bara en timme på mig innan jag ska gå till baletten men jag hinner i alla fall börja med promemorian. Har mängder med bilder att visa er, tog även några balettbilder på balkongen till er. Lägger upp de första bilderna ikväll.

I’m back home in Örebro now, came home around 12:00 and had to do some grocery shopping and make some lunch first. I’ve just finished unpacking and now I have to start with my memorandum for this sub-course (our third). The assignment came out yesterday so I couldn’t do it then, it’s due on Thursday at 08:00 (am).

I only have about an hour before I’m heading off to ballet but I can start anyway. I have loads of pictures to show you and I took some ballet pictures at the balcony for you. I’m posting some pictures tonight.

Leave a Reply

Your email address will not be published.