Intense

Vinter
En bild på vårt campusområde, tagen innan jag gick in och skrev min tenta. Jag satt i 4½ timmar av 5 och skrev 14 sidor. Jag skrev som jag aldrig har skrivit tidigare. Det var riktigt intensivt och jag skulle säga att ca 75 % av klassen var kvar när jag gick. Det kändes helt okej men man vet aldrig, det beror helt på hur läraren tolkar argumentationen.

Jag lade mig ner och vilade direkt när jag kom hem, tror allt släppte i huvudet och att jag började slappna av. Det känns som jag har feber, min nacke gör riktigt ont och jag är så trött! Hoppas jag mår bättre imorgon.

A picture of our campus, taken before I went to write my exam. I sat there for 4 ½ hours of 5 and wrote 14 pages. I wrote like I’ve never written before. It was really intense and I’d say that about 75 % of the class was still writing when I left. It felt okay but you never know, it depends entirely on how the teacher evaluate the argumentation.

I had to lay down when I got home, I think it was because my mind let go and I started to relax. It feels like I have a fever, my neck is killing me and I’m so tired! I hope I feel better tomorrow.

3 thoughts on “Intense

    1. I feel better today but I really need some vacation! Time to shift to the last gear next week so I might be able to actually be free on our trip 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.