2 thoughts on “Pink and Black

  1. En till storleksfråga, hehe, vilken storlek har du på kjolen? 🙂 Såg att den fanns antingen i xs/s eller m/l. Är den ganska så svart, inte så genomskinlig? Jag undrar också, föredrar du leotard i bomull eller annat material(syntet)? Det är så svårt när man inte har möjlighet att prova kläderna innan man köper dem..

    1. Jag har både XS/S och M/L i mina kjolar från Capezio. Dock har jag ingen svart. Jag hade gärna haft en kjol mellan de storlekarna för jag tycker att XS/S är alldeles för liten medan M/L nästan är lite för stor. Det var nog därför jag valde att sy egna kjolar.

      Jag föredrar nog bomull egentligen men det spelar inte så stor roll, tycker alla Capezio’s material på leotards är bra (i alla fall de jag har). Det är bara att fråga på! Tycker det är kul att hjälpa till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.