Post Ballet Stretch

Split
Split
Jag stretchade lite när jag kom hem från gårdagens balettlektion, men endast skorpionen och spliten. Jag har 2,5 km till min dansskola som jag går varje gång så jag är ganska stel i musklerna när jag kommer hem igen men jag lyckades stretcha lite ändå. Spliten börjar faktiskt kännas bra nu, även om jag tycker att den är riktigt läskig att gå ner och upp i den. De sista 10-15 cm kommer ta lång tid men det gör mig ingenting, stretching är en långsam och lång process.

I stretched a little when I came home from yesterday’s ballet class, but only the scorpion and the middle split. I have a 2,5 km walk to and from my dance school so my muscles get pretty stiff when I come back home but I managed to stretch anyway. The middle split is starting to feel good now, even though I think it’s really scary to get in and out of it. Those last 10-15 cm is going to take such a long time but I don’t mind, stretching is a slow and long process.

One thought on “Post Ballet Stretch

Leave a Reply

Your email address will not be published.