Scorpion Stretch

Stretch
Skorpionen är en mycket effektiv stretch för många delar av kroppen. Jag har äntligen fått grepp om den men den är fortfarande väldigt svår för mig att komma in och stanna kvar i. Jag gör i alla fall så här. Kan bara göra skorpionen med höger ben, får inte ens bak vänsterarmen så långt som det behövs men jag hoppas få till den vänstra någon gång också.

The scorpion stretch is a very efficient stretch, for many parts of the body. I’ve finally got the grip of it but it’s still very hard for me to get in to and stay in the stretch. This is how I do it anyway. I can only do the stretch with my right leg, I can’t even get my left arm as far back as I need for the left scorpion but I hope I will later on.

5 thoughts on “Scorpion Stretch

 1. för mig är det tvärtom får bara upp vänsterbenen,men även min standing-split är bättre på vänsterbenet,men vcanliga spagater är det tvärtom för att klara vänsterspagaten måste jag vara uppvärmd 45 minuter,medans högerspagat kan jag göra ouppvärmd 🙂

  1. Vi är nästan lika då, jag gör en mycket bättre standig split (med benet bak) på vänster ben och kommer ner i vänster spagat ouppvärmd men höger är något knepigare 🙂

 2. Hej, för de första jättefina bilder, och vad kul att du börjat med tåspets!
  Men hur tar du alla bilder egentligen och vilken kamera andvänder du??:)

  Kram

  1. Tack så mycket!
   Jag använder en systemkamera, Canon EOS 600d, som jag har på ett stativ. Sedan har jag en liten fjärrkontroll som jag tar själva bilderna med. Riktigt smidigt, även om kontrollen syns på vissa bilder.

   Kram!

 3. Hej!

  Jag ska också till Gran Canaria imorgon! Det ska verkligen bli skönt, och framför allt behövligt 🙂
  Men jag är lite orolig över vädret, och vet inte hur pålitligt det är med tanke på sol och bad. Hur har det varit för er?
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.