32 hours

Miami
Jag är hemma igen och jag känner mig ärligt talat mer död än levande just nu. Flygresorna gick ganska bra, det var dock en del turbulens men utöver det så var det bra flygturer. Jag fick dock ingen sömn alls, som vanligt, vilket betyder att jag har varit vaken i närmare 32 timmar nu. Känner mig riktigt konstig, som om jag har druckigt alkohol och det gungar precis som om jag skulle vara på en båt. Ska bara äta något innan jag går och lägger mig.

Har så många bilder jag vill visa er och jag vill berätta om resan men det får vänta till imorgon.

I’m back home again and honestly I feel more dead and alive. The flights went pretty good, there were quite a bit of turbulence but other than that it went fine. I couldn’t get any sleep though, as usual, which means that I’ve been awake for almost 32 hours now. I feel really weird, like I’ve consumed alcohol and it feels like I’m on a boat. I’m just going to eat something and then go off to bed.

I have so many pictures to show you, I promise that I’ll do it tomorrow and write about my trip.

One thought on “32 hours

Leave a Reply

Your email address will not be published.