Arabesque

Balett
Inte min högsta arabesque men älskar den ändå. Lyckades verkligen hålla ryggen rak den här gången. Benet kommer komma högre upp när jag får mer styrka. Ni som känner mig vet att jag älskar arabesquer och att jag inte kan få nog av dem. Kan göra den var som helst när som helst. En bild är alltid bättre med en arabesque med i den.

Not my highest arabesque but I still love it. I really managed to keep my back straight in this one. The leg will get higher when I get my strength up. Those of you how knows me know that I love arabesques and I can’t get enough of them. Can do them anywhere at any time. A picture is always better with an arabesque in it.

One thought on “Arabesque

  1. arabesque är mycket vackra,jag är en person som börjat göra passe vart jag än befinner mig kan inte leva utan balett

Leave a Reply

Your email address will not be published.