Break

Balett
Jag tog en ofrivillig paus igår. Vi kom hem på eftermiddagen och jag hade så mycket att göra så all min energi tog slut. Jag orkade inte ens gå på balettlektionen. Jag tar igen den på lördag istället. Det har varit riktigt mycket för mig med tentan, resan till Miami och allt omkring. Nu känner jag mig i alla fall utvilad och redo för veckan!

Svaren från frågestunden kommer upp senare idag.

I had an unwanted break yesterday. We got home in the afternoon and I had so much that I had to do so my energy didn’t last for ballet class. I’m taking one on Saturday instead of yesterday. It’s been so much for me lately with the exam, the trip to Miami and everything around it. Now I feel rested again and ready to go!

The answers for the question time will be up later.

Leave a Reply

Your email address will not be published.