Friday night – Bunhead edition

Balett
Hur spenderar bunheads fredagskvällarna?, undrar ni. Så här gör de, ligger i soffan i nattlinne och pekar fötterna så hårt att de får kramp eftersom de inte är uppvärmda. Alkohol? – Nej, bunheads behöver inte alkohol, allt de behöver är en flaska med den uppfriskande Aloe Vera Drycken.

Ett bra tips är att hålla fast en flaska mellan knäna medan man pekar fötterna! (Ja, jag är seriös). Riktigt bra övning! Kan allså även användas som träningsredskap 🙂

How do bunheads spend their Friday nights?, you ask. This is how, by laying in the couch in a nightgown and pointing their toes so hard that they get a cramp because they’re not warmed up. Alcohol? – No, bunheads don’t need alcohol, all they need is the refreshing Aloe Vera drink (Aloe Vera Drycken).

A great tip is to hold a bottle between your knees while trying to point your feet! (Yes, I’m serious). Great exercise! The drink (bottle) therefore also works as a work out tool 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.