Jet-lag

Miami
Jag är så jetlaggad, det är inte ens roligt. Jag kunde inte sova i natt, trots att jag var så trött. Det kändes som om min hud brann och min hals gjorde ont. Jag tror jag lyckades somna kring 03:00 eller 04:00 och vaknade kring 08:00. Mindre än 12 timmars sömn under tre dagar, kan knappt tänka längre.

Ska i alla fall gå på kvällens balettlektion, jetlaggad eller inte. Hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk.

I’m so jet-lagged, it’s not even funny. I couldn’t sleep last night, even though I was so tired. It felt like my skin was on fire and my throat hurt. I think I managed to fall asleep around 03:00 or 04:00 am and woke up around 08:00 am. Less than 12 hours of sleep during three days, I can hardly think anymore.

I’m still going to tonight’s ballet class, jet-lagged or not. I just hope I don’t get sick.

Leave a Reply

Your email address will not be published.