Miami – Day 2

Miami
Miami
Miami
När vi vaknade förberedde jag mig på ett varmt välkomnande av solen och var redo att ropa ‘godmorgon, Miami’ när jag rullade upp gardinen men började undra om vi hade ställt in klockorna fel när det fortfarande var mörkt ute kl. 06:30. Gissa om jag blev förvånad?

Vi åt får första frukost innan vi gick till stranden. Bästa platsen på jorden! Vi åt en sallad till lunch och gick till Lincoln Road Mall senare under kvällen. Vi hittade dock ingenting. Det var en mycket avslappnande dag och det bästa sättet att påbörja vår vecka i Miami.

When we woke up prepared myself for a warm welcome by the sun and was ready to yell ‘good morning, Miami’ when I rolled up the curtain but I started to wonder if we had the wrong time since it was dark outside at 06:30 am. Guess if I were surprised?

We ate our first breakfast before we went to the beach. The best place ever! We ate a salad for lunch and went to the Lincoln Road Mall later during the evening. We didn’t find anything though. It was a very relaxing day and the best way to start our week in Miami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.