Miami – Day 3

Miami
Miami
Vi tog vår första promenad till stranden och trodde att den var stängd tills vi läste hela skylten. Jag förälskade mig i den underbara soluppgången och vi satt och slappnade av en stund efter vår promenad längs stranden. Vi åt frukost och bytte om till bikini innan vi gick tillbaka till stranden.

We took our first morning walk and thought the beach was closed, until we read the whole sign. I fell in love with the amazing sunrise and we relaxed a bit after our walk along the beach. We ate some breakfast and changed in to our bikinis and went back to the beach.

Miami
Vi gick ut och tog en kaffe men det visade sig att det inte fanns tillräckligt många stolar så jag fick sitta i trappan, i min kjol. Det var lite av en utmaning att komma ner och upp! Vi gjorde även vår första shopping och åt middag på en mycket elegant restaurang.

We went out for a cup of coffee but it turned out that there weren’t enough chairs so I had to sit on the stairs, in my skirt. Was quite a challenge to get down and up! We did our first shopping and ate at a very classy restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.