Miami!

Är ledsen för att jag inte har uppdaterat tidigare men vi har varit så jetlaggade fram till nu och det är fortfarande inte bra än.

Vi kom fram till MIA kl. 15:00 i torsdags men kom inte fram till hotellet förrän kl. 17:30 eftersom immigration tog så lång tid och vi var tvungna att köa överallt, till och med för att komma ut från flygplatsen! Taxin tog ca 30 minuter. Vi gick bara ut och köpte vatten och en smörgås innan vi gick och lade oss, ca 21:00.

Igår vaknade vi kl. 06:30. Vi spenderade mesta delen av dagen på Miami Beach och solade. Vi åt även lunch med tjejerna som vi åker med och gick till en utomhusgalleria. Blev en tidig natt den här dagen också, vi släckte ner ca 22:00.

Idag har vi spenderat ca tre timmar på stranden och vi ska strax gå iväg och kika i lite butiker (eftersom vi inte hittade något vi ville ha igår).

Ska försöka uppdatera bättre från och med nu!

I’m so sorry for the lack of updates, we’ve been jetlagged until now and it’s not over yet.

We arrived to MIA at 3 pm last on the 19th but didn’t get to the hotel until 5:30 pm since the immigration took so long and we had to queue everywhere, even to get out of the airport. The taxi ride took about 30 minutes. We just went out for some water and a sandwich before we went to bed at 9:00 pm.

Woke up yesterday at 06:30 am. We spent most of our day at Miami Beach and sunbathed, eat lunch with the girls we travel with and went to a outside mall later. A early bedtime this day too, we turned of the lights at 10 pm.

Today we’ve been to the beach for three hours and now we’re going to go to some stores (again, since we didn’t find anything we wanted last night).

I’m going to try to update more from now on!

Balett
Resa
Miami

 

One thought on “Miami!

Leave a Reply

Your email address will not be published.