Not according to the plan

Miami
Dagen har inte riktigt gått som jag hade planerat igår. Till att börja med så kom jag inte i säng förrän kl. 02:00 vilket gjorde min 32 timmar långa dag till en 36 timmar lång dag. Jag sov till 11:00 idag så min plan att gå på morgonens balettlektion ställdes in eftersom jag inte somnade förrän 02:00.

Har spenderat hela dagen med min sambo, handlat mat och tvättat. Alla bilder från resan har inte laddats upp på datorn än så jag kan inte göra inlägget som jag hade planerat om vår första dag. Jag är jättetrött redan men ska försöka hålla mig vaken till 22:00 så jag kommer upp tidigare imorgon.

Jetlagen är mycket värre på hemresan men förhoppningsvis är jag piggare imorgon. Om alla bilder från första dagen kommer in på datorn idag så lägger jag upp ett inlägg men annars tar jag det imorgon.

Ett par av er har undrat vem jag tog med på resan men min vän vill vara anonym på bloggen och jag hoppas att ni respekterar det.

The day hasn’t really gone according to my plan that I made yesterday. First of all, I didn’t go to bed until 02:00 am which made my 32 hour day to an 36 hour long day. I slept until 11:00 am today. My plan was to attend the ballet class this morning but since I couldn’t get any sleep until 02:00 am I decided to skip it and sleep instead.

I’ve spent all day with my spouse, grocery shopping and doing the laundry. All of my pictures haven’t been uploaded to my computer yet so I can’t make the post I wanted about our first day. I’m really tired already but I’m going to try to get some sleep at 10:00 pm so I can get up earlier tomorrow.

The jet-lag is so much worse on the way home but hopefully I’ll be more energetic tomorrow. If all pictures from the first day gets uploaded tonight I’ll make a post but if not, the post won’t be up until tomorrow.

A couple of you have asked who I brought with me on my trip but my friend wants to be anonymous on the blog so I hope you can respect that.

Leave a Reply

Your email address will not be published.