Preparation

Balett
Bild från förra söndagen. En förberedelse inför en pirouette (ledtråd – jag gjorde endast preparationen). Jag gillar den här posen och jag hör alltid min ena balettlärare säga “preparation” med hennes söta ryska accent i huvudet när jag gör den. Älskar båda mina balettlärare ♥ Är äntligen dags för en till balettlektion imorgon, jag vet inte varför men det känns som det har gått en evighet. Kanske är för att jag inte närvarade på förra söndagens lektion. Nu måste jag bara klura ut vad jag ska ha på mig på morgondagens lektion.

Picture from last Sunday. A preparation for pirouette (hint – I only did the preparation). I like that pose and I always hear one of my ballet teachers say “preparation” with her sweet Russian accent in my head when I do it. I just love both of my ballet teachers ♥ Finally time for another ballet class tomorrow, I don’t know why but it feels like it’s been forever. Maybe it’s because I didn’t attend last Sunday’s class. Now i just need to figure out what I’m going to wear for tomorrows class.

One thought on “Preparation

Leave a Reply

Your email address will not be published.