Sunrise Bridge

Brygga
Jag tog inte några balettbilder på stranden som jag hade planerat. Resan var mer inriktad på träning och avslappning så jag kom inte riktigt in i känslan för att kunna ta sådana bilder. Det tär mycket på kroppen att resa så långt, jag var svullen i kroppen hela veckan och hade inte så mycket energi. Ska ta balettbilder i sommar i stället, när jag är ensam och kan komma in i stämningen bättre.

I didn’t take any ballet pictures at the beach as I planed. The trip was more focused on exercise and relaxation so I didn’t get into the right mood to take pictures. It takes a lot on the body to travel so far, I was swollen all week and didn’t have that much energy. I’m going to take more pictures this summer instead, when I’m alone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.