Two in One

Nelly Bikini Geo Words Bikini
Bilden tillhör Nelly. Nelly owns the rights to the picture.

Kunde faktiskt inte motstå att köpa den här bikinin på Nelly‘s rea igår! Jag vet att jag sade att jag inte skulle köpa något innan resan och jag har faktiskt kunnat hålla mig fram till nu. Får helt enkelt räkna det som att jag köpte den på resan.

Jag vet inte varför det inte finns fler av sådana här bikinis på marknaden. Det är två bikinis i en eftersom man kan vända den ut och in. Hur smart är inte det? Den dåliga nyheten är att jag knyckte den sista på Nelly’s rea men den goda nyheten är att den finns på Zalando (men med en annan underdel).

I just couldn’t resist to buy this bikini on Nelly‘s sale yesterday! I know I said that I wouldn’t shop before the trip and I’ve actually managed to resist it until now. I just have to count it as if I bought it on the trip.

I don’t know why there aren’t more of these bikinis out there. There’s two bikinis in one since you can turn it inside out. How smart isn’t that? The bad news is that I grabbed the last one on Nelly’s sale but the good news is that it’s available at Zalando (different pantie though).

Leave a Reply

Your email address will not be published.