Unseen

Balett
Gick igenom mina bidrag till tävlingen för Miami och kände lyckoruset komma över mig igen. Kan fortfarande inte förstå att vi verkligen ska åka, till Miami, om två veckor (imorgon)! Känner glädje på så många nivåer, kan inte ens förklara det. Det känns som mitt liv har lagt i en högre växel och jag är så oerhört tacksam.

Den här är en bild som jag valde att inte tävla med. Jag ville att varje bild skulle vara speciell och ville inte bidra med två liknande bilder. Men jag älskar bilden så jag ville visa den för er.

Went through my contributions for the contest regarding Miami and felt so happy all over again. I can’t believe that we’re really going, to Miami, in two weeks (tomorrow)! I feel joy in so many levels, I can’t even explain it. It feels like my life has gone up a notch and I’m so thankful.

This is a picture that I didn’t compete with. I wanted every picture to be special so I didn’t want to enter with two similar pictures. But I still love this picture so I wanted to show it to you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.