2000 followers

Balett
Balletbun’s Intagramkonto har över 2000 följare! Kan ni tänka er det? Det känns bra men samtidigt skrämmande. Jag blir så motiverad av er läsare och följare så jag är till största del glad för det. Mitt mål har aldrig varit att bli berömd, jag vill bara dela min passion för baletten med er som vill dela den passionen. Tack för att ni läser min blogg och/eller följer mitt Instagramkonto!

Balletbun’s Instagram account have over 2000 followers! Can you believe it? It feels great and scary at the same time. I get really motivated by you readers and followers so I’m mostly happy about it. My goal has never been to become famous, I just want to share my passion for ballet with all of you who wants to share that passion. Thank you for reading my blog and/or following me on Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.