Arabesque

Balett
Ja, det är ännu en arabesque. Den är precis lika klassisk som passé-posen. Älskar den precis lika mycket.
Yes, it’s yet another arabesque. It’s as classic as the passé pose. I love it just as much.

4 thoughts on “Arabesque

  1. Lycka till med allt! 🙂 usch, vad beror spänningen på? Var det inte något med att du hade sträckt benet två gånger?

    1. Jag har haft två sträckningar i höger ben men den här spänningen sitter på ett annat ställe. Har förmodligen tryckt för hårt i spliten någon gång så jag har fått en annan sträckning. Så är det när man vill för mycket 😀

  2. Åh vilka fina bilder! <3
    Hur går det med splitten och straddlen förresten? Det vore roligt om du gjorde fler stretchinlägg, både tips och bilder så man ser dina framsteg 🙂 Det skulle inspirera jättemycket, jag är så dålig på att stretcha för det känns inte som att jag kommer någon vart.

    1. Det går inge vidare just nu, har inte stretchat så mycket under den senaste tiden och varit försiktig i min split eftersom jag känner av spänningen i höger ben. Ska se om jag kan stretcha något innan helgen men det är så mycket med tentaplugg, uppsatsskrivning och träning inför showen. Ska försöka ta tag i det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.