Before and/or after ballet class

Mat
Sedan vi kom hem från Miami så har jag börjat äta havregrynsgröt med kanel före eller efter lektionen, och ibland äter jag både före och efter. Det är riktigt gott och jag måste säga att jag föredrar varma måltider. Jag tillsätter bara lite kanel i gröten när den är klar.

Since we came home from Miami, I’ve started to eat cinnamon porridge before or after class, and sometimes both before and after class. It’s really good and I actually prefer to eat warm meals. I just add a bit of cinnamon to the oatmeal.

4 thoughts on “Before and/or after ballet class

  1. detta är min dagliga frukost äter fiberhavregynsgröt med banan och kanel 🙂 älskar kombin

  2. I often eat oatmeal too before ballet 😉 I find it really nourishing by it doesn’t bloat one’s stomac 🙂

    1. Yes, I agree! I didn’t like it before but now I do 🙂 Perfect meal before class 🙂 (and after)

Leave a Reply

Your email address will not be published.