End pose

Balett
Morgonens balettlektion gick bra men jag har fortfarande inte lärt mig koreografierna än. Inte nog med det så fick jag en smärre chock – min väldigt enkla pas de deux har helt plötsligt förvandlats till en assisterad grand jeté! Jag är så dålig på grand jetés så jag måste öva så mycket på den delen.

Jag ska stanna kvar efter morgondagens lektion och öva så hårt att mina muskler skakar, eller helst, till jag kan alla koreografierna.

This mornings ballet class went good but I still haven’t learned the choreographies yet. On top of that I got a minor shock – my very simple pas de deux suddenly turned into an assisted grand jeté! I really stink at grand jetés so I have to practice so hard for that part.

I’m going to stay after tomorrows class and practice so hard that my muscles shake, or preferably, until I know all of the choreographies.

4 thoughts on “End pose

  1. Häftigt har ni börjat med Pas deuz? där jag bor finns de inte inte i Luleå,men vi har som sagt bara balett en gång per vecka och de en blandgrupp,utöver de jazz och har fått möjligheter att delat på modern dans där vi nosas på parenting.Grand Jete är underbara men svåra,blir så roligt när du lägger upp showen

    1. Nej, det har vi inte, det är jag som skriver lite lustigt. Det är en kille som kommer att dansa med oss på showen men han är inte balettdansare utan kommer endast att assistera oss i våra “solon”. Eftersom vi dansar balett så tyckte jag att det klassas som en mini pas de deux men det är nog inte tillräckligt för att klassas som det egentligen. Det kommer att vara två mimi-pas de deux (varav en är med mig och en är med Angelica) samt en mimi-pas de trois. Det blir första gången jag “dansar” med en man.

Leave a Reply

Your email address will not be published.