Evening Stretch

Jag har inte stretchat min split och straddle så mycket som jag borde ha gjort. Anledningen till det är för att jag har känt någon typ av sträckning i mitt högra ben i just de stretcherna. Men jag kände för att stretcha ikväll så jag gjorde det. Jag stretchade i en timme totalt, spagaterna stretchade jag bara de sista 15 minuterna. 

I haven’t stretched my middle split and straddle as much as I should have. The reason for this is that I’ve felt some kind of tension in my right leg in these stretches. But I felt like stretching now so I did. I stretched for an hour in total, I only stretched the front split during the last 15 minutes.

Straddle
StraddleStretch
Split
Split
Jag kom faktiskt längre än jag trodde att jag skulle göra. Med tanke på att jag inte har stretchat de här på ett tag så har jag inte förlorat så mycket vighet. De var ganska läskiga, speciellt spliten, så jag tryckte inte på lika mycket som jag brukar göra.

I actually came further than I thought I would. Considering that I haven’t stretched these in a while, I haven’t lost that much of my flexibility. They felt pretty scary though, especially the middle split, so I didn’t push it as far as I usually do.

Spagat
Spagat
Sist men inte minst, spagaterna. Min energi tog slut på sista bilden.

Last but not least, the front splits. My energy run out at the last picture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.