Gotland in two days

Balett
Tiden flyger verkligen iväg när man har mycket att göra. Åker till Gotland om två dagar! Måste börja packa så jag inte glömmer något. Jag hoppas att jag hittar några fina ställen att fotografera. Jag har ju bara varit där under somrarna när det har varit grönt och blomstrande så vi får se hur det ser ut nu. Är säker på att jag kommer hitta något i alla fall, Gotland är en så fantastisk ö.

Time really flies when you have a lot on your plate. I’m leaving for Gotland in only two days! I need to start packing so I don’t forget something. I hope to find some nice places to photograph. I’ve just been there during the summers when it was all green and flourishing so we’ll see how it looks now. I’m sure I’ll find something, Gotland is such an amazing island.

2 thoughts on “Gotland in two days

  1. Have a nice stay ! Can’t wait to discover a little bit of this place through your pictures !

Leave a Reply

Your email address will not be published.