Gotland shoot

Balett
Här har ni första bilden från min mycket korta fotografering på Gotland. Det var så kallt och det regnade nästan hela tiden. Jag lyckades knäppa några bilder mellan skurarna, kl. 19:00. Blev faktiskt nöjd med bilderna, även om jag inte fick till lika många som jag hade tänkt mig. Mitt huvud frös av kylan och jag kunde inte komma på några bra poser.

Det är första fotograferingen i möra kläder och det passade verkligen med vädret.

Here is the first picture of my very short ballet shoot on Gotland. It was so cold and rained almost the entire time. I managed to snap some photos in between the showers, at 07:00 pm. I’m actually pleased with the pictures, even if I didn’t get as many as I would have liked. My mind went blank in the cold so I couldn’t come up with any good poses.

It’s the first shoot I’ve had in dark clothes and it really went well with the weather.

Leave a Reply

Your email address will not be published.