Gotland

Gotland
Jag bestämde mig precis för att ta en liten mini-paus och åka till Gotland i två nätter nästa helg! Gotland ligger mig varmt om hjärtat eftersom min farmor har hus där och vi har spenderat många somrar där. Det känns som man är i ett annat land så ni som inte har varit på Gotland – rekommenderar er starkt att åka dit. Det är så vackert och jag kan knappt vänta tills jag ska åka. Det tar ca tre timmar från Nynäshamn, plus bilturerna.

Jag har planer på att ta nya balettkort där så jag hoppas att det inte blir allt för kallt.

So, I just decided to take a mini break and go to Gotland for two nights in the end of next week! Gotland lies very close to my heart since my grandmother on my fathers side has a house there and we spent many summers there. Gotland is an island that belongs to Sweden but it feels like a totally different country. Its so beautiful there and I can’t wait to go. It takes about three hours by boat, plus the car rides.

I have some ballet photo shoots in mind, if it’s not too cold.

Gotland
Min farmors hus. Ett typiskt gotländskt hus. Jag tror att det är över 100 år gammalt!
My grandmothers house. A typical house on Gotland. I think it’s over 100 years old!

4 thoughts on “Gotland

    1. It’s a really old house, it doesn’t even have running water but it’s so cosy and it brings back a lot of memories. I’ve just been there during the summer though so I’m excited to see how it feels this time 🙂 Bringing the camera so be prepared for loads of pictures when I get back!

Leave a Reply

Your email address will not be published.