Idea

Balett
Jag fick precis en idé som involverar er! Jag skulle vilja börja med teman för mina fotograferingar och tänkte ge er möjligheten att vara en del av det. Från och med nu kommer jag ha olika teman på mina fotograferingar och jag vill att ni hjälper mig med att komma på nya teman. Kommer lägga upp bilderna under veckan som går och byta tema varje vecka (förhoppningsvis).

Temat kan vara en färg, en känsla, en sak (exempelvis en blomma) – vad som helst! Kommentera era förslag så gör jag dem en för en. Det kommer hjälpa mig att hitta inspiration och motivation för mina fotograferingar och samtidigt ge er chansen att vara en del av dem.

I just got an idea that involves you! I would like to have themes for my photo shoots and thought about giving you the opportunity to be a part of it. From now on I will have different themes of my shoots and I want you to help me come up with new themes. I will post the pictures during the week and change theme every week (hopefully).

The themes could be a color, a feeling, an object (like a flower) – anything! Just comment your suggestions and I will do them one by one. It will help me find inspiration and motivation for my shoots and you get to be a part of them in another way.

2 thoughts on “Idea

Leave a Reply

Your email address will not be published.