Leotard

Leotard
Okej, nu kan jag inte hålla mig längre. Här är hela ryggen på vår nya leotard. Jag ska ta bättre bilder med kjolen någon dag. Det är faktiskt två band över axlarna men jag hade inte dragit isär dem när jag tog bilden. Är så förväntansfull över vårshowen! Nu måste jag bara lära mig alla fem koreografier… Fortfarande väldigt oslipade.

Okay, I can’t hold it from you anymore. Here is the full back of our new leotard. I’m going to take better pictures with the skirt some day. There is actually two ribbons over the shoulders but I hadn’t pulled them apart when I took this photo. I’m so excited for the spring show! Now I just need to learn all of the five choreographies… Still very rough.

5 thoughts on “Leotard

    1. Visst är den underbar? Jag kommer troligtvis att ha den till vardags i sommar, den är ju bara så fin! Är helt förälskad i den. Det är av en helt annan kvalitet än vad jag är van vid och den sitter som ett andra skinn utan att skära in i kroppen. Den kostar 400 kr, frakt är jag osäker på, men om du vill kan jag kika med min balettlärare om hon har möjlighet att beställa en?

        1. Det totala priset för dräkten är ca 500 kr (med all frakt från Frankrike och till dig i Sverige). Jag tycker absolut att det är värt priset, den här dräkten andas kvalitet och formas perfekt runt kroppen. Jag ska ta bättre bilder på den i början av nästa vecka så får du se hur den sitter på mig. Den sitter även himmelskt på Angelica 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.