Miami – Day 7

Miami
Helt plötsligt var vi inne på vår sista heldag i Miami. Förmodligen den bästa dagen på hela veckan eftersom vi drack upp alla flaskor av Aloe Vera Drycken som jag hade kvar (ja, jag tog med en del). Vi gick på vår morgonpromenad/joggingtur som vanligt och åt frukost innan vi gick till stranden. Jag hade på mig min nya strandklänning – älskar verkligen färgen!

So, all of a sudden we were on our last whole day in Miami. Probably the best day of the whole week since we had to drink all the bottles of Aloe Vera Drink that I had left (yes, I brought a few). We went on our morning walk/jog as always, ate some breakfast and headed straight to the beach after that. I wore my new beach dress – just love the color!

Miami
Jag gjorde en porabel kylväska med mig till stranden (en mycket bra idé men det hade varit bättre om jag kom på den i början på vår vistelse istället för sista dagen!). Jag älskar drycken i alla temperaturer men måste erkänna att jag föredrar den kall när det är ca 32°C.

I made a portable ice bag with me to the beach (good idea but it would have been better to come up with it at the beginning of our stay instead of the very last day!). I love the drink in any temperature but I have to say that I prefer it cold when it’s about 32°C.

Miami
Efter stranden gick vi på en sista shoppingrunda (trodde vi i alla fall). Det var en av de varmaste dagarna, kunde inte förstå hur varmt det var. Älskar sådan värme!

After the beach we went for one last shopping (so we thought). It was one of the warmest days, I couldn’t believe how hot it was. I just love the warmth!

2 thoughts on “Miami – Day 7

  1. Vilken resa du vann!!! Men skulle inte du kunna berätta lite mer om villkoren för resan. Förstår att drycken var tvungen att visas på bilder (?) men fanns det några andra krav? Och visst var det en träningsresa?! Hade ni träningsscheman eller var det promenad och strandhäng? Hoppas du kan skriva ett inlägg om det! Med vänlig hälsning Malin

    1. Ja, den var verkligen fantastisk! Inlägget om själva resan som helhet kommer upp efter att jag har gått igenom samtliga dagar var för sig.

      Misstänkte nästan att mina bilder på flaskorna skulle missuppfattas. Jag har faktiskt tagit bilder på dem på eget initiativ, jag fick inga instruktioner eller krav av varken Njie eller IM Active, vilket förvånade mig. Jag var (och är fortfarande) bara så otroligt tacksam och glad över resan och jag ville att alla skulle förstå att jag var på träningsresan som jag vann. Det var ju tack vare Njie som jag var i Miami och det kändes som det bästa sättet att visa min uppskattning 🙂 Håll utkik efter inlägget, det kommer upp i början av nästa vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.