Miami – Day 8

Miami
Vi gick upp kl. 07:00 och såg soluppgången för sista gången. Åh, vad jag saknar de här magiska soluppgångarna!
We got up at 07:00 am and watched the sunrise for the last time. Oh, how I miss these magic sunrises!

Miami
Jag är så nöjd med den här bilden, älskar allt med den.
I’m so pleased with this picture, I love everything about it.

Miami
Den här däremot, blev inte alls som jag hade tänkt mig. Påminn mig om att inte göra den här stretchen i sneakers…
This however, did not really turn out as I expected. Remind me not to do this stretch with sneakers…

Miami
Vi åt vår sista frukost och gick på en promenad. Vi var färdigpackade redan kl. 09:00 så vi hade lite dötid innan vi skulle åka till flygplatsen, kl. 14:30. Vi gick förbi Miami Ink (nej, vi gick inte in) och tog en iste lemonad på Starbucks, den var riktigt god! Jag var inte direkt peppad på att åka hem…

We ate our breakfast and went for a walk. We were all packed and ready at 09:00 am so we had some time to kill before going to the airport at 2:30 pm. We walked pass Miami Ink (no, we didn’t go inside) and took a ice tea lemonade at Starbucks, it was really good! I wasn’t that excited about going home…

Miami
Vi spenderade de sista 30 minuterna i lobbyn på hotellet, jag pekade mest fötterna under den tiden. Vi satte oss i taxin kl. 14:15 och var framme vid flygplatsen kl. 14:35. Jag var bara tvungen att äta en Dunkin’ Donut innan jag lämnade USA, den var lika god som jag kom ihåg.

We spent the last 30 minutes in the lobby, I pointed my feet most of the time. We got in the cab at 02:15 am and arrived to MIA at 02:35 am. I just had to have a Dunkin’ Donut before I left the US, still as good as I remembered.

Miami
Första flighten gick okej, det var dock ganska mycket turbulens. Nästan hela tiden faktiskt, även om turbulensen inte var så hård. Jag sov inte alls, mest på grund av att piloten slog på och av säkerhetsbältsskylten hela tiden. Vi flög med British Airways på vägen tillbaka. Maten var riktigt god! Vi fick en frukost två timmar innan landning också men den tog jag inte med på bild.

The first flight went okay, it was quite a lot of turbulence though. Almost all the time actually, even if the turbulence wasn’t that hard. I couldn’t sleep at all, mostly because of the fact that the pilot constantly turned on and off the seat-belt sign. We flew British Airways on our way back. The food was really good! We got a breakfast as well but I didn’t post a picture of it.

Miami
Vi flög väldigt fort med den första flighten, jag lyckades inte få en bild på det men fi flög i 1058 km/h vid en tidpunkt. Jag fick bara en bild på när vi flög i 1027 km/h, vilket också är otroligt fort. Vi landade i London och bytte flyg. Vi fick en till frukost på det sista flyget (vi åt mycket på vår hemresa!). Det flyget var också turbulent. Jag var så trött, hade varit uppe i 20 timmar när vi landade i Stockholm.

We flew very fast in the first flight, I didn’t manage to get a picture of it but we flew at 1058 km/h at one point. I only got a picture when we flew 1027 km/h, which also is very fast. We landed in London and changed flight. We got another breakfast on this flight (we ate a lot during our trip home!). This flight was turbulent as well. I was so tired, we had been up for 20 hours when we landed in Stockholm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.