Motivated

Balett
Känner mig så motiverad inför imorgon. Har övat på en av koreografierna hela kvällen och det känns riktigt bra. Känner mig ganska säker på att det kommer gå och jag hoppas att känslan håller sig kvar imorgon också. Älskar balett och älskar känslan när man verkligen kan en koreografi och kan dansa den, istället för att bara kunna rörelserna.

Ska verkligen försöka filma och ta bilder imorgon.

Feeling really motivated for tomorrow. I’ve practiced one of the choreographies all evening and it feels really good. I’m feeling quite confident right now and hope I have this feeling tomorrow as well. I love ballet and I love the feeling when you know a choreography and can dance it, not just do the movements.

I’ll really try to film and take pictures tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.