Need more time!

Balett
Vi övade i två och en halv timmar men det var långt ifrån tillräckligt! Vi måste öva så mycket mer för att kunna lära oss alla fem fanser. Jag börjar inse hur mycket jobb vi har kvar. Vi stannar efter morgondagens lektion också.

Vad tycker ni om bilden? Vi valde att spendera de sista 10 minuterna i våra tåspetsskor och jag tog lite bilder. Älskar i princip alla bilder jag tog så ni kommer få se fler.

We practiced for two and a half hours but it was far from enough! We need so much practice to be able to learn all five dances. I’m starting to realize how much work we have left. We’re staying after tomorrows class too.

What do you think about the picture? We chose to spend the last 10 minutes in our pointe shoes and I took some pictures. I love almost all of the pictures I took, you’ll see more of them.

6 thoughts on “Need more time!

  1. Hejsan!

    Wow, det här är exakt det jag behöver! En balett blogg! 😀 jag är en 13 årig tjej som har totalt kärat ner mig i balett, men jag kan inte gå…

Leave a Reply

Your email address will not be published.