Njie Miami

Balett
Jag har fått en del frågor om min resa till Miami så jag tänkte besvara dem i ett inlägg.
I’ve received some questions about my trip to Miami so I thought I’d answer them in a post.

MiamiVar det en träningsresa?
Ja, det var det. Jag hade en nära kontakt med min kontaktperson på Njie innan resan och vi pratade om resan många gånger, hur vi skulle lägga upp det och vad vi skulle göra. Vi formade en resa utifrån mina behov, en resa som passade mig och min skada. Jag fick möjligheten att träna på ett gym men jag tackade faktiskt nej. Min skada gör det svårt för mig att träna på gym och eftersom jag var utomlands ville jag inte riskera något. Vi fick avgöra själva vad vi ville träna (efter min egen önskan) så resan var mer rehabiliterande och anpassad efter mina behov.
Vi tränade på stranden med kroppen som redskap varje morgon i mellan 30 och 60 minuter. Därutöver ville både jag och min kontaktperson att vi skulle få egen tid i Miami också så det blev mycket sol och bad i värmen.
Was is a workout trip?
Yes, it was. I had a close contact to my contact person on Njie before the trip and we talked about the trip many times, how we should plan it and what we were going to do. We put together a trip for my needs, a trip that suited me and my injury. I got the opportunity to work out at a gym but I actually turned it down. My injury makes it difficult for me to work out at gyms and since I was abroad I didn’t want to risk anything. We were given a more free form of exercise (on my own request) so the trip was more rehabilitating and made for my needs.
We worked out on the beach with our bodies as tools every morning between 30 and 60 minutes. Other than that, both me and my contact person wanted us to get our own time in Miami so we sunbathed and swam a lot in the heat.

Miami
Fanns det några villkor för resan, något du var tvungen att göra?

Jag vet att de flesta av er inte kommer att tro mig nu men jag är ärlig när jag säger – nej, jag behövde inte göra någonting. Jag tog med mig flaskorna själv och jag tog bilderna på dem av min egen fria vilja. Jag fick tillåtelse att använda hashtagen på Instagram men jag var verkligen inte tvingad att göra det. Jag är faktiskt förvånad över att det inte fanns några villkor för resan. Jag vann verkligen en resa till Miami, inte ett reklamjobb. Ni måste förstå hur tacksam jag var (och fortfarande är) för resan. Jag vill bara visa hela världen min tacksamhet och jag önskar att jag kunde göra mer än att bara ta några kort på flaskan.
Were there any conditions for the trip, something you had to do?
I know that many of you won’t believe me now but I’m actually honest when I’m saying – no, I didn’t have to do anything. I brought the bottles on my own and took all of the pictures on my on free will. I was allowed to use the hashtag used on Instagram but certainly not forced to. I’m actually surprised that there weren’t any conditions attached to the trip. It really won a trip to Miami, not a advertisement job. You have to understand how grateful I was (and still am) of the trip. I just want to show the whole world my gratitude and I wish I could do more than that.

Som avslutande punkt vill jag passa på att tacka Njie igen. Jag har alltid varit en fan av Aloe Vera Drycken men jag kunde aldrig föreställa mig att företaget bestod av en så underbar och hjälpsam grupp av människor. De har vuxit så mycket i mina ögon och jag kommer alltid att komma ihåg dem, speciellt min kontaktperson. Om jag gillade Aloe Vera Drycken tidigare så jag kan ärligt talat säga att jag älskar den nu. Företaget är så mycket mer än bara drycken.
As a finishing remark I just want to thank Njie again. I’ve always been a fan of Aloe Vera Drycken but I could never imagine that the company consists of such wonderful and helpful people. They have grown so much in my eyes and I will always remember them, especially my contact person. If I liked Aloe Vera Drycken before, I can honestly say that I love it now. The company is so much more than just the drink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.