Spring shoot?

Balett
Jag funderar på att göra en vårfotografering ute på min pappas landställe någon helg i april. Det skulle vara så underbart. Jag vill inte åka nu, det är för kallt för mig och jag vill gärna vara hemma ett tag, har varit borta så mycket den senaste tiden. Men jag funderar på någon helg i slutet av april, om vädret tillåter.

Jag älskar de här fotograferingarna och jag kan knappt vänta till nästa. Min teknik har förbättrats sedan förra året så jag är riktigt spänd på att se om jag kan få några bättre bilder.

I’m thinking about a spring shoot out at my fathers country house some weekend in April. That would have been so wonderful. I don’t want to do it now, it’s too cold for me and I’d like to be home for a while, I’ve been away so much lately. But I’m thinking about going in the end of April, if the weather holds up.

I loved these shoots out there and I can hardly wait for the next one. I’ve improved since last year so I’m really excited to see if I can get some better pictures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.