The new skirt

Balettkläder
Det här är vad jag kommer att ha på mig på kvällens balettlektion – den nya kjolen som ska användas på en av danserna i vårshowen. Den är också från Vicard och är faktiskt gjord av stretchtyll, vilket är helt annorlunda från tyget andra kjolarna har. Var bara tvungen att ta en bild på balkongen eftersom färgerna matchade så bra!

Allt annat är från Capezio och ni hittar allt här – Leotard, stickad topp, trikåer och teknikskor.

This is what I’ll be wearing on tonight’s ballet class – the new skirt for the spring show. It’s also from Vicard and is actually made from stretch tulle fabric, which is completely different from the other skirts fabric. I just had to take the picture on our balcony since the colors matched so good!

Everything else is from Capezio and you can find it here – Leotard, knitted top, tights and shoes.

2 thoughts on “The new skirt

Leave a Reply

Your email address will not be published.