The new tutu

Balett
Här är en bild (av många) på den nya tutun! Den är från Intermezzo och har fyra lager av stel tyll. Den andra tutun jag har är mycket mjukare och rör sig mer när man dansar. Älskar den här, den var inte så liten som jag tyckte första gången jag provade den. Ni hittar den här för £23.95.

Jag älskar tutus, antar att alla som älskar balett gör det, så förbered er på många bilder av den här skönheten!

Here is one picture (of many) of the new tutu! It’s from Intermezzo and is with four layers of stiff tulle. The other tutu I have is much softer and move more when you dance. I love it, it wasn’t as small as I thought the first time I tried it on. You can buy it here for £23.95.

I have a thing for tutus, I guess any bunhead do, so be prepared for a lot of pictures of this beauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published.